Thursday, January 6, 2011

Jeng jeng jeng

setelah berhempas pulas, membanting tulang selama 6 bulan. akhirnya habis la praktikal aku..
aku rasa aku belajar mengenali erti dunia dan mengenali masyarakat lebih dari aku belajar mengenai audit,cukai di sana....
aku belajar erti berpolitik di alam pekerjaan, aku belajar erti je, tapi aku masih tak tahu mcm mana nk berpolitik tu....
dah malas nk cte byk pasal praktikal.

Sem 2 tahun 4 pun dah mula...subjek2 agak susah, sebab memerlukan kemahiran bahasa melayu tahap sasterawan negara baru mudah nk phm :P

men basketball still up and down... kejap on kejap off...
tapi yang penting always play for fun....

rasa bosan lak mengarang blog ni..sebb nk baca blog org len pun tak menyempat....sampai di sini saje post kali ni...adiooss