Thursday, July 22, 2010

dah lama~~

Dah bape lama aku tak update blog ni..biasa r busy + malas nk taip2...
hmmm
biar la cite pasal Griffin dulu...

skrg ada G dah kalah 5 game menang baru 2...ada 2 lagi game...
memang sedih la...ingat kan leh g jauh skit season ni...ada potential...
tapi until the 7th game the performance is still under my estimation..
lagipun over yakin pada awl nya setelah menang 2 game dgn seronoknye....
tapi takpela tinggal 2 game yg baki ni cuba menang dan main dengan lagi hebat...

Skrg ni tak rasa sgt nk dapatkan tittle champion atau cuba mendapat nama di dalam arena bola keranjang...tapi rasa mcm nk improve kan diri dan mencapai ke satu tahap yg tak pernah aku sampai.... sebelum ni aku nk cuba mendapat nama,johan dan berbagai2 pencapaian...
tapi skrg aku lebih minat untk meningkatkan diri sendiri menjadi jauh lebih hebat...aku merasakan menang di dalam perlawanan tapi kita tak bermain/ main teruk kurang bermakna...
main sgt hebat,tapi still kalah dgn bermain pasukan adalah lebih bermakna bgi aku skrg ni..huk3

pe la yg aku merapu dari tadi...
takpe2...post kali ni pasal GRIFFIN..len kali cite benda lain lak..huhu