Saturday, January 30, 2010

Kemenangan....


Semalam...pergi cyberjaya..nk friendly ngn Zero..
tapi apa kan daya hujan di situ...
lalu beramai-ramai konvoi...
agak2 dalam 8-10 kereta p sjk dengkil..
kat situ la adanya friendly di antara Griffin dan Zero....
kena byar beb...team kita org kena byar RM30..bahagi 8 sorang Rm4 r....

Perlawanan tu memang agak sengit dan mendebarkan...mata dekat2 je sepanjang game
player Griffin ada 8 org je masa tu...
aku,patrick,ikhwan,sebe,khairi,acap,syazwan,dan farhan(import)....
kita org menang dengan jumlah mata 61-59...
tujuan aku menulis blog ni bukan lah untuk berbangga atau riak :P
tapi untuk memberitahu kegembiraan kita org...
dulu friendly kita org kalah,masa NCBL kalah 3 mata kot...
jadi dapat revenged....wahahaa

tapi sayang nye takde gambar yg diambil sebelum,semasa dan selepas perlawanan untuk dijadikan kenangan :P

oleh itu,aku letak gambar aku je la,wakakaka

No comments:

Post a Comment