Monday, December 28, 2009

Going to the next and higher level...

Kenangan di court KUO,sekarang dah rosak takle nk wat latihan khas+intensif kat situ lagi

Dah setahun dua bergulumang dengan kesedihan (pasal awek la kot/aku ada awek ke??)...
sehingga adakala mementingkan perempuan dari basketball....
sedangkan basket tidak pernah berlaku curang kepada aku..(pe yg aku mepek ni)
sekarang aku dah sedar...dan semakin sedar...

So,I'm going back to the fundamentals + advanced skills....
perempuan itu berbagai jenis,ada yg setia ada yg tidak....
buat masa ni fokus pada basket la lagi syok...
kejar2 awek ni dah mcm org yg desperate+pathetic ...
dan perasan hensem,org hensem dia dikejar awek,takyah carik pun....


walaupun budak2 kata aku dah tak hebat (pernah hebat ke??)
tapi aku rasa sebenarnya aku semakin improve (perasan sendiri)
ok la...
MASA UNTUK BERAKSI~~~



No comments:

Post a Comment