Tuesday, September 15, 2009

KHB

Semalam 15 september..

apek dtg ke bilik aku,
ingin membawa aku ke McD..lapar katanya...
ajak punya ajak..bincang2...
akhirnya KHB+Apek pergi ke McD mlm tersebut.....
tapi malang nye..1 gambar pun tak ambik...
presiden r ni,ada camera tak nk tangkap..haha

Sewaktu di Mcd...
apek telah pun mendapat Thesis/assignment yg boleh menentukan sama ada dia layak atau tidak mendapat pengikhtirafan KHB yang jauh lebih tinggi tarafnya berbanding pangkat prof yg sudah pun dimiliki oleh Prof,Dr Apek.......

Di mcD tersebut ramai giler org..kaunter 1 je plak yg bukak...
tapi ada byk awek oo time tu...huhu..
usha2 je la....
em sampai di sini je la kali ini...
lain akli cite lain plak.,.
chau

Friday, September 4, 2009

Exams...

Besok hari sabtu,ada paper audit,lusa ada MA,tulat ada IB...

emmm...

PKK exam aritu dh la dapat rendah,rasa sedih plak~~~hoho...tapi nk wat mcm mana dah lepas...

AA plak,sedang2 jek rasa...mcm tak puas hati lagi study tu....

IA2 plak ada la silap sikit rasanya,lebih puas hati la berbanding 2 yg lepas tuh...


Takpe2 yg lepas biar berlalu,paper yg akan datang ni kena wat betul2..

ni asyik tido,tgk cite,main game ngan apek jek..kui3.....



Yang lepas la menjadikan kita yg skrg~~~

Gambar tgh nk main game ngan apek..serius nk menang nih..apek lak pandang rendah ye kat aku..kui3